Športne igre v domu SeneCura Hoče Slivnica

V sredo, 25.septembra se je ekipa 6 stanovalk Doma Sv. Lenarta in Sv. Agate s spremljevalkama udeležila Športnih iger domov za starejše mariborske regije.

Vesele in v pričakovanju lepih jesenskih doživetij  nas je pot peljala po avtocesti mimo Maribora, v eno od naselij ob vznožju Pohorja, Slivnico. Tam je v lepem naravnem okolju novi dom za starejše SeneCura Hoče Slivnica.

Na igrah je sodelovalo šest domov: Dom Danice Vogrinec, Dom Tezno, SeneCura Maribor, Dom Idila, SeneCura  Hoče Slivnica ter Dom Sv. Lenarta in Sv. Agate.

Po prijaznem sprejemu, pogostitvi, spodbudnih besedah in nastopu domskega Žoga banda pa smo se »pomerili« v športno zabavnih in miselnih izzivih.

Vzdušje na igrah je bilo zelo veselo in zavzeto, vsi smo navijali za vse. Razgibano športno druženje na čudovit jesenski dan smo zaokrožili in še prisluhnili ter zapeli s skupino Ljudskih pevcev iz Slivnice. Prijetno, sproščeno druženje ob pogostitvi, kosilu nam je zelo prijalo in smo se ga zelo razveselili. Namen takšnih druženj je povezovanje, spoznavanje, sprostitev in razvedrilo ter nabiranje lepih vtisov in spominov za prihodnje dni. Zmagovalci pa smo vedno vsi, ki z dobro voljo, naklonjenostjo in trudom prispevamo k takšnim in podobnim prijetnim dogodkom.